Activiteiten

Er is altijd iets voor iedereen te doen!

Van geiten voeren tot kinderfeestjes. Het kan allemaal bij Stadsboerderij Holywood. 

Kinderfeestje

Wat is er leuker dan een kinderfeestje in de buitenlucht? Stadsboerderij Holywood ontvangt de jarige graag op de boerderij samen met zijn of haar vriendjes. Het is een compleet verzorgd feestje met taart, lunch en spelletjes. Kies zelf een mooi pakket dat voor jou het beste past.

BBQ op Locatie

Een prachtige buitenlocatie (inclusief luxe tent) die zich leent voor een heerlijk verzorgde BBQ. Is er iemand jarig, is er een familiefeest of wil je samen met vrienden op een bijzondere plek genieten van een heerlijk verzorgde BBQ? Dan ben je bij Stadsboerderij Holywood aan het juiste adres. Er is genoeg aanbod voor iedereen, dus of je nu graag vlees lust, vegetarisch bent of alleen vis eet. Het kan allemaal!

Farmspelen

Wie heeft er zin in een spelletje? Op Stadsboerderij Holywood introduceren wij de Farmspelen. Een 2,5 uur durend spel waarbij je kunt kiezen om met elkaar óf tegen elkaar te strijden. Daag je familie of vrienden uit om vier mooie spellen met een boeren thema te spelen. Snelheid, kracht en denkvermogen zijn nodig tijdens deze spellen. Durf jij het aan?

Maar er is nog veel meer te doen!