Evenementen

Holyween Weidedag Pietenfeest  Oud Hollandse spelletjes 

Sinterklaas, Kerst en Pasen - altijd een feest op de boerderij.

Stadsboerderij Holywood verzorgd verschillende evenementen in het jaar. Deze evenementen kenmerken zich door vermaak voor jong en oud. Er is altijd gelegenheid om iets (warms/kouds) te eten en te drinken. De verblijven van de dieren zijn geopend net als de boerderijwinkel. Echt een uitje voor het hele gezin! Zie hieronder een overzicht van de geplande activiteiten met een korte omschrijving van alle activiteiten per evenement.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Zomerfeest

op 13 Juli is het weer tijd voor het zomerfeest! Samen met weiland Holy organiseren wij het leuke feest in de Holy. Ga je mee op reis? en zien wij…

€1,

Lentefeest

Stadsboerderij Holywood

De bloemen schieten uit de grond, het zonnetje schijnt, dat betekent maar 1 ding: LENTE! En dat vieren we met jullie! Lentefeest Holywood 2022! Ons eerste echte evenement sinds 2020!

19-11-2022 Pietendiploma halen op kinderboerderij Holywood. Copyright: Joey Bremer / 010fotograaf / JBMedia
IMG_8407

Evenementen waar je blij van wordt!

Alle feestdagen van het jaar zorgen voor een unieke gelegenheid. Daarom organiseert Stadsboerderij Holywood tijdens deze feestdagen een speciale markt. Zo is er tijdens de lente bijvoorbeeld een lentefeest. 

Onze evenementen zijn gericht op jongeren en ouderen. Voor kinderen is er een activiteitenkaart te koop waarmee zij leuke spellen kunnen spelen. 

Er is ook eten en drinken te koop, en om de sfeer erin te houden is er ook volop muziek aanwezig! Dus bekijk hierboven welke evenementen er binnenkort aankomen en kom gezellig langs!