Farmspelen

Het leuke nieuwe familiespel exclusief te spelen bij Stadsboerderij Holywood.

Stadsboerderij Holywood introduceert iets nieuws: de Farmspelen! De Farmspelen is een uniek spel waarbij je kunt kiezen om met óf tegen elkaar te strijden in onze vier spellen. De spellen hebben een boerenthema en zijn geïnspireerd op het programma: ‘Wie is de mol?’ Daarom zijn uitdaging, snelheid en denkvermogen belangrijke begrippen tijdens de spellen. 

Het doel van alle spellen is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Degene met de meeste punten wint! Het eerste spel is een fotospel, waarbij je zoveel mogelijk voorwerpen of namen moet onthouden om zoveel mogelijk punten te scoren. Het tweede spel is een spel met melkbussen. Hier moet je de melkbussen met letters op de juiste plek zetten om een woord te vormen. Lasergamen is een belangrijk element bij het derde spel. Het laatste spel is een grote boerderij puzzel verspreid over de gehele stadsboerderij. 

Het spel is leuk om te spelen vanaf 8 personen en meer. De Farmspelen zijn geschikt vanaf de leeftijd 8 jaar. Ieder spel duurt 30 minuten en totaal zul je ongeveer 2,5 uur bezig zijn met het spelen van de spellen. De kosten van de Farmspelen zijn €23,50 euro per persoon. Kom je met een groep met meer dan 12 personen? Neem dan contact met ons op!

holywood-farmspelen-in-het-water
holywood-farmspelen-hooibalen

Meedoen met de gezelligste hype van 2021?

Reserveer nu!

Farmspelen

Vanaf €23,50 per persoon 2 uren

    Elk barbecue pakket bevat standaard vers stokbrood, een vegetarische pesto salade en verschillende gerechten van onze ''Happy smoker''. Na bestelling nemen wij contact op over de precieze invulling van de gehele activiteit. Ook kun je dan wensen (bepaald soort vlees of vega) doorgeven. 
    Verder is elk pakket is aan te vullen met beperkt wat bier, wijn en rosé. Per consumptie betaal je achteraf €2,95 euro.