Farmspelen

Het leuke nieuwe familiespel exclusief te spelen bij Stadsboerderij Holywood.​

Stadsboerderij Holywood introduceert iets nieuws: de Farmspelen! De Farmspelen is een uniek spel waarbij je kunt kiezen om met óf tegen elkaar te strijden in onze vier spellen. De spellen hebben een boerenthema en zijn geïnspireerd op het programma: ‘Wie is de mol?’ Daarom zijn uitdaging, snelheid en denkvermogen belangrijke begrippen tijdens de spellen. 

Het doel van alle spellen is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Degene met de meeste punten wint! Het eerste spel is een fotospel, waarbij je zoveel mogelijk voorwerpen of namen moet onthouden om zoveel mogelijk punten te scoren. Het tweede spel is een spel met tonnen. Hier moet je de tonnen met letters op de juiste plek zetten om een woord te vormen. Tijdens het derde spel bevindt een gedeelte van het team zich in het water. Hierbij is goede communicatie en samenwerking essentieel. Het laatste spel is een grote boerderij puzzel verspreid over de gehele stadsboerderij.

Het spel is leuk om te spelen vanaf 8 personen en meer. De Farmspelen zijn geschikt vanaf de leeftijd 8 jaar. Ieder spel duurt 30 minuten en totaal zul je ongeveer 2,5 uur bezig zijn met het spelen van de spellen. De kosten van de Farmspelen zijn €25 euro per persoon. Wil je de farmspelen reserveren? Neem dan contact met ons op!